Novinka pre fitness nadšencov

Spoločnosť FitBit uviedla na trh novinku – ich prvé slúchadá pod svojou značkou. Na prvý pohľad obyčajné slúchadlá, ničím sa nelíšiace od ostatných vo svojej kategórii. Základným rozdielom je použitie eloxovaného hliníka na ušníkoch.
Fitness slúchadlá sú ďalej odolné voči potu a vode. Takže pokiaľ vás vonku zastihne dážď, nemusíte sa báť, že by sa poškodili a môžete pokračovať vo vašom tréningu.

sluchátka

Slúchadlá sú balené spolu s vymeniteľnými nastavcami a gumovými štupľami, takže si ich môžte prispôsobiť tak, aby vám čo najviac sedeli. Tým pádom sú vhodné úplne pre každého.  Tlačidlá na slúchadlách sú tri a ovláda sa nimi hlasitosť a prehrávanie hudby, alebo aj prijímanie hovorov. Zabudovaný duálny mikrofón eliminuje nechcené zvuky z okolia.

Čo sa zvuku týka, sôúchadlá majú predinštalované dve rôzne nastavenia zvuku a to Signature a Power Boost. Ako vôbec prvé slúchadlá na svete využívajú technológiu Waves MaxxAudio, ktorá výrazne vylepšuje kvalitu zvuku.

Výdrž batérie, prepojenie so smartfónmi a dostupnosť
Schopnosťou týchto slúchadiel je to, že sa dokážu prepojiť s dvoma a viacerými zariadeniami ( multi-device konektivita). Môžete ich teda spárovať s vašimi dvoma smartfónmi, alebo –pokiaľ nimi disponujete –s inteligentnými hodinkami FitBit Ionic.

běžec

Výrobca pri slúchadách garantuje výdrž batérie približne 6 hodín aktívneho používania. Na nabitie vám pri tom stačí len pätnásť minút (po takomto nabíjaní je výdrž jednu hodinu). Nabíjajú sa pohodlne cez USB konektor.
Pokiaľ by ste si tieto slúchadlá chceli zakúpiť, musíte si na ne ešte chvíľku počkať. Do predaja sa dostanú v októbri tohto roku, no predobjednať sa už dajú na oficiálnej stránke výrobcu. Ich cena sa pohybuje okolo 129,99 dolárov a dostupné sú v dvoch farbách a to Lunar Gray a Nightfall Blue.